Originalus žinutės tekstas:

„Mieli draugai, retai ko nors prašau, bet šįkart manau, kad verta.
Kartu su kolegomis rengiame naują festivalį Nidoje, kuris, tikiu, taps nuostabiausiu metų savaitgaliu. ‘’Sveika, Neringa” – tai paskutinį gegužės savaitgalį vykstanti sporto pramogų šventė, kurioje Radistų muzikinis tūsas su sporto treneriais, bėgimas, triatlonas, šaurietiškų lazdų žygiai, šeimų krepšinis, mėgėjiškas futbolas ir dar daug daug smagių užsiėmimų. Tikimės nerealios atmosferos ir daug daug šviesių veidų visą savaitgalį. Labai norime, kad žmonės kuo iš ankščiau pradėtų registruotis sveikaneringa.lt į savo rungtis, kad galėtume tobuliau viską susiplanuoti. Todėl mano didelis asmeninis prašymas pasidalinti šiuo postu. Už kiekvieną share – asmeniškai nuo manęs – kavos puodukas Nidoje ir du apsikabinimai. Jeigu ko nors mano apsikabinimas nedžiugina, jį galima iškeisti į mano kolegės Ievos Elvyros Kazakevičiūtės du apsikabinimus : ) Ačiū. Pasidalinkit prašau.“

Nuoširdumas ir siūlomos dovanos suveikė – vos per parą norinčių apsikabinti su E. Jakilaičiu atsirado beveik 5000. Komentatoriai ne tik palaikė šiltą idėją, bet ir svarstė, ar toks apsikabinimų skaičius nepretenduoja į pasaulio rekordą. „Dabar vienintelis mano galvosūkis – kiek laiko visa tai truks“, - matydamas akcijos sėkmę, juokėsi E. Jakilaitis.

Su kolegomis žurnalistas paskaičiavo, kad vienas apsikabinimas vidutiniškai trunka apie penkias sekundes – tai reiškia, kad jau dabar, praėjus vos parai nuo žinutės pasirodymo, E. Jakilaitis apsikabinimams turėtų skirti apie trylika valandų. „Manęs tai negąsdina – bus ir prasmingai praleista diena, ir kaip už sportą užskaitysiu“, - šypsojosi akcijos sumanytojas.

„Sportas ir sveika gyvensena – neabejotinai pats geriausias „virusas“, pagavęs visuomenę pastaraisiais metais, todėl toks pat virusinis būdas skleisti žinią apie festivalį „Sveika, Neringa“ mums pasirodė labai tinkamas. Šitaip galima žmones užkrėsti ir gera nuotaika, ir noru gyventi aktyviai“, - savo idėją komentavo E. Jakilaitis, raginantis visus jau dabar jungtis prie jo ir registruotis į didžiausią šalies šeimų sporto šventę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)