Sekmadienį E. Jackaitė Klaipėdos parašiutininkų klube išbandė tandeminį šuolį parašiutu iš 3 kilometrų aukščio.

"Nauji gyvenimo potyriai", - su savo draugais įspūdžiais socialiniame tinkle dalinosi žinoma aktorė.

Naujienų portalui DELFI E. Jackaitė pasakojo, jog nuo ankstyvos paauglystės ją traukė ekstremalūs nuotykiai ir ji niekada nebijojo iššūkių.

"Kaip mano vyresnysis sūnus sako, kiekvienas gyvenime turi tai išbandyti", - pasakojo šuolį su parašiutu nusprendusi išmėginti aktorė.

Pašnekovė atskleidžia, jog iki šuolio ji visiškai nesijaudino: "Tačiau kai pamačiau, kaip vienas žmogus persižegnoja prieš šuolį iš kilometro aukščio, man perėjo per širdį. Visada žmogus bijo to, kas nepatirta, - įspūdžiais su DELFI dalinosi ji. - Nespėjau net susivokti. Bijau net pagalvoti, kad kritome 200 kilometrų per valandą greičiu. Turėjau trisdešimt sekundžių laisvo kritimo. Tai buvo kažkas fantastiško. Nes išeini iš savo komforto būsenos - tą akimirką tu danguje tiesiog skrendi".

Eglė Jackaitė (R. Rezgevičiaus nuotr.)

E. Jackaitė neabejoja, kad prisiminimas apie tokias stiprias emocijas jai išliks visam gyvenimui. 

"Iš viršaus galėjau stebėti mažus taškelius, namus, jūros vartus. Buvo kažkas nepaprasto, - prisimena aktorė. - Danguje buvo daug džiaugsmo, šūkavimų. O nusileidus norėjosi tik atsigulti ant žemės ir pasimėgauti tyla. Buvau neapsakomai laiminga."
Eglė Jackaitė (R. Rezgevičiaus nuotr.)
Eglė Jackaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)