„Mėgstu keliauti. Keliaudama, jei tik galiu visada užsuku į kokį nors spa centrą, bet tai, ką vakar patyriau bičiulės Rūtos Lodienės ką tik atidarytame grožio salono ir SPA centre - sunku žodžiais nusakyti. Masažo meistrai man atliko atpalaiduojantį, keturių rankų masažą. Tai buvo nuostabu! Aš medituoju, daugiau nei penkerius metus nevalgau mėsos, nevartoju alkoholio - myliu ir puoselėju ne tik savo kūną, bet ir sielą. Mano nuomone, masažas - tai viena didžiausių dovanų kūnui. Šiandieninis gyvenimo tempas verčia skirti sau vis mažiau dėmesio ir laiko. Tad gera stabtelėti ir įsigilinti į savo pojūčius ir jų teikiamus malonumus“, - savo grožio paslaptimis dalijosi E. Jackaitė.

Aktorė džiaugiasi, kad pagaliau ir pajūryje atsirado puiki vieta, kurioje taip jauku ir gera, tarsi namuose. „Brangiausia ką turime - yra laikas. Tad visiems linkiu bent kartais stabtelėti ir palepinti save masažais atpalaiduojančios muzikos ir kerinčių aromatų apsuptyje. Ir taip bent trumpam užmiršti kasdienes problemas, atrasti vidinę harmoniją ir įgauti naujų jėgų bei energijos“.

Fotosesijos ir renginio atidarymo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)