Socialiniame tinkle E. Dragūnas pasidalino nuotrauka, kurioje nufotografavo prašymą įregistruoti santuoką.

Vieni jo bičiuliai ir gerbėjai puolė jį sveikinti su lemtingu žingsniu, kiti, atvirkščiai, atkalbinėjo nepasirašyti tokio „nuosprendžio“.
E. Dragūno-Selo įrašas

„Su vienu draugu neseniai juokavom ir sakėm: „kas yra vestuvės? Vestuvės yra oficialus leidimas naudotis kito lytiniais organais" (juokiasi). Jei rimtai, nematau būtinybės, bet, aišku, bus negražu, jei aš to nepadarysiu.

Mūsų su Eleonora santykiai puikūs, nuostabiai leidžiame laiką, kartu gyvename, nesipykstame. Gal kaip tik kai įvyksta vestuvės atsiranda daugiau trinties ir nesutarimų? Dabar pas mus viskas harmoninga ir gražu, ko dar reikia?

Mūsų abiejų požiūris į vestuves sutampa: jei jos ir bus, tai tik mūsų. Niekas nežinos, kur jos bus, mes tikrai nesifotografuosim žurnalų viršeliams. Tai labai asmeniškas dalykas. Buvo laikas, kai norėjau didelės šventės, o jei dabar jas darytume, jos būtų uždaros, mažos, jaukios.

Manau, kad mano mylimoji labiau verta kokių prabangių dovanų, kokio gero automobilio arba kokios rezidencijos, o ne didžiulės šventės, kurioje dalyvautų visa Lietuva.

Giliai širdyje mes jau seniai susituokę ir tai, mano manymu, svarbiau nei bet kokie popieriai ar baltos suknelės“, - išskirtiniame DELFI interviu yra sakęs E. Dragūnas.

Trečiadienį su atlikėju nepavyko susisiekti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)