DELFI skaitytojai, taip pat dalyvavusiai grupės koncerte, pro akis nepraslydo įžūlus E. Dragūno elgesys, kurį pavyko užfiksuoti ir nuotraukose.

Su prabangiu „Lamborghini“ į koncertą vykęs E. Dragūnas-Selas prie vairo nesėdo – už vairavimą išgėrus dar 2015 metų gruodžio 9 dieną Vilniaus miesto apylinkės teismas iš atlikėjo atėmė teisę vairuoti dvejiem metams ir dviem mėnesiams.

Vairuoti sportinį automobilį šįvakar buvo patikėta paslaptingai damai, lydėjusiai atlikėją ir į „Loftą“. Nors prie įėjimo į menų fabriką nusidriekė didžiulė eilė, E. Dragūnui ir jo palydovei stoviniuoti neprireikė, jie buvo įleisti be eilės.

Bene kurioziškiausia šio vakaro dalis – E. Dragūno sprendimas prisiparkuoti maršrutinio transporto sustojimo vietoje.

DELFI primena, kad pagal KET taisykles automobilio vairuotojui draudžiama stovėti maršrutinio transporto sustojimo aikštelėse ir arčiau kaip 15 m atstumu nuo jų (kai aikštelės nėra – arčiau kaip 15 m atstumu nuo stotelės ženklo) arba arčiau kaip 15 m atstumu nuo taksi stotelės ženklo, jeigu tai kliudytų maršrutinio transporto ar taksi eismui.

Tiesa, neilgai trukus E. Dragūno automobilis buvo perstatytas arba atlikėjas išvyko iš koncerto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (371)