Dar prieš koncertą E. Dragūnas socialiniame tinkle spėjo trumpam paviešinti Didžiojoje Britanijoje gyvenančio modelio Eglės Štandtaitės nuotrauką, vis tik netrukus ją ištrynė.

Penktadienį vykusiame koncerte ji taip pat dalyvavo, paviešino vaizdo įrašą, kuriame minioje šėlsta su drauge ir garsiai dainuoja SEL atliekamą dainą „Aš laukiu lietaus“.

E. Dragūnas koncerto metu taip pat nustebino gerbėjus – prieš atlikdamas dainą „Ten kažkur giliai“ tarė: „Skiriu šią dainą merginai vienai, kuri gyvena čia“.


Nors galima tik spėlioti, ką jis turėjo omenyje, yra tikimybės, kad jo minima mergina – Eglė Štandtaitė.

Šandien SEL'as padėkojo visiems susirinkusiems į jo koncertą Didžiojoje Britanijoje: „Ačiū London! Ačiū už draugiškumą ir palaikymą!“ Dėkodamas jis paviešino jo ir Eglės asmenukę. E. Štandtaitė į tai sureagavo su šypsena: „Mano būsimas vyras!“

DELFI primena, kad tai ne pirmas kartas, kai Egidijus ir Eglės santykiai tampa tikra intriga. Prieš kelerius metus, kai trumpam buvo nutrūkusi jo ir Eleonoros Sebrovos draugystė, vyras taip pat paviešino Eglės nuotrauką taip pakurstydamas gerbėjų spėliones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)