„Mano eksperimentas. Labai prašau visų prisidėti. Lietuvoje pateikiama daug statistinių duomenų, ar jie būna tikri? Valdžia daro tai, ko nenori žmonės, kas nelogiška ir nenaudinga pačiai Lietuva. Noriu įsitikinti, ar taip yra, padėkite man. Tiesiog atsakykite komentare „taip“ arba „ne“, – feisbuke rašė Egidijus ir uždavė klausimą. – Klausimas: ar jūs patenkinti tuo, kad Lietuvoje įvestas euras? Labai visų prašau prisijungti.“

Vienas komentatorius prisiminė ir garsiai nuskambėjusias Monikos Šalčiūtės įžvalgas, kurios buvo išjuoktos, tačiau gerokai vėliau prisimintos kaip pranašiškos: „Prisiminkite M. Šalčiūtę, kaip ji kalbėjo per laidą „Pinigų kartą“ apie eurą prieš įvedimą. Buvo kalbų, kad ji nusikalbėjo. Žinokite, dabar taip ir atrodo, kaip ji kalbėjo. Aš už eurą, kai važiuoji į kitas šalis, kur yra euras, daug patogiau, bet Lietuvoje tikrai ne“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (368)