Pats E. Dragūnas ketvirtadienio popietę nebuvo nusiteikęs bendrauti. „Paaukojau, viskas. Padaryta. Juk neprivalau apie tai pasakoti“, – DELFI kalbėjo E. Dragūnas.

Atlikėjo atstovė Liubovė Zaiceva taip pat negalėjo tiksliai įvardyti, kam šįkart bus skirti atlikėjo pinigai: „Egidijus jau eilę metų aukoja socialiai sipnesniems. Kadangi tai daro nuoširdžiai ir nesiekia reklamuotis – apie tai viešai nekalba.”

L.Zaiceva priminė apie ankstesnius E. Dragūno gerus darbus: „Įdomu tai, kad atlikėjas ne tik aukoja, bet ir domisi, kaip sekasi be tėvų gyvenantiems vaikams. Pavyzdžiui, vasarą Egidijus paskambino ir pasiteiravo, koks valstybės vadovų požiūris į vaikų globos įstaigas ir kada šis klausimas bus sprendžiamas.

Tokio skambučio sulaukiau 12 val. nakties. Kitą dieną Egidijus vyko bendrauti su greta Vilniaus esančios vaikų globos įstaigos vaikais. Nuotraukose ir atlikėjas, ir mažieji – nuolat šypsojosi.“
Beveik lygiai prieš metus SEL albumas „Aš kaip žąsis“ buvo pripažintas platininiu Lietuvoje – buvo parduotas daugiau kaip 15 000 kopijų tiražu. „Visi pinigai, gauti jį pardavus, buvo paaukoti Egidijaus Dragūno paramos fondui, kuris rūpinasi sunkiai sergančiais vaikais“, – kalbėjo L. Zaiceva.

Ji taip pat priminė, kad Egidijus, rengdamas koncertus, nepamiršta ir tų, kurie neįstengia įsigyti bilietų į jo koncertus: „Visuose SEL koncertuose nuolat dalyvauja apie 1000 vaikų, kuriems Egidijus padovanoja bilietus, bendradarbiaudamas su įvairiomis organizacijos, labdaros fondais ir miesto savivaldybėmis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)