Anksčiau dažnai pramogų pasaulyje besisukiojusi Genutė Žalienė įsivėlė į diskusiją prie Austėjos Jablonskytės nuotraukos, kurioje įamžinta moteris, prabangaus pristatymo metu pirmojoje eilėje stovinti be batelių, tiksliau - juos nusiavusi. A. Jablonskytės nuomone, tai neatitinka etiketo, esą jei su aukštakulniais nepatogu, tuomet neverta net jų autis.

Savo nuomonę rėžė ne viena garsi Lietuvos moteris, tačiau daugiausia dėmesio sulaukė Genutės Žalienės pozicija. „Oi. Negrįšiu į skurdo, beskonybės ir golddigerių (pinigų vergai – DELFI) šalį. Tikrai, baisus vaizdelis. Esu alergiška netašytumui, skurdui ir vienodų kelnių rikiuotei. Fui fui fui. Bet mergos iššoktų iš batelių tik tinkamoj vietoj ir laiku! Gal vidury nakties prie jūros kokiam baliui. Ar namie pas draugę, – destė Genutė. – Fui. Mane kiekvieną sykį nupurto grįžus į Lietuvą – ypač skurdas!!! (Čia truputį ne į temą aišku), bet ta proga pasireikšiu! Nėra nieko baisiau už skurdą! Tik liga!“

Toks G. Žalienės pasisakymas Egidijų Dragūną įkvėpė tiesmukiškam įrašui feisbuke: „Prostitutė apie etiketą. Geriau papasakok, kaip tu triusikus mauniesi už bapkes (pinigus – DELFI). Prostitutė visada liks prostitutė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1803)