Kuomet apie kažką svajoji nuo septynerių metų ir tai atrodo taip toli, bet tu tiesiog negali nustoti tikėjusi ir norėti to taip stipriai, vienintelis dalykas, kuris tave galėtų sustabdyti, tai tik tu pats. Sunkiomis akimirkomis tai tampa tiltu per maištingą vandenį.

Akimirka po fantastiško susitikimo su „Sony Music“ leidybos viceprezidentu Jimu Veluttao, kuris davė man tiek įkvėpimo ir „namu darbu“, tuo pačiu raktą į svajonių duris. Dabar teliko pataikyti! (šypsosi) Laukia ilgas ir sunkus darbas!

P.s. Buvo nepaprastai sunku išlikti profesionalia ir žiūrėti žmogui į akis aplink ant sienų matant platininius kompaktus, Miley Cyrus dovanotas taures su kačiukais (už daina „Wrecking Ball“ ), „The Beatles“ parašus ir „Billboard“ lenteles, kurių pirmosiose vietose jo darbai, gitara, pasirašyta „Maroon 5“ 10 centimetrų nuo mano veido. Ar aš tikrai ten buvau?“, – rašė Evelina ir paviešino nuotrauką, darytą minėtoje studijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)