„Šios laidos formatas bus daugiau apimantis, nei buvo „Humoro klubas“. Jis suvienys daug žanrų. „Dar pažiūrėsim“ komandos sukurti siužetai bus viena iš laidos sudedamųjų dalių, - DELFI pasakojo naujojo sezono fotosesijoje pakalbintas Dž. Siaurusaitis. - „Humoro grandų šou“ lankysis pašnekovai, muzikantai. Bus ne tik „stand up comedy“, bet ir anekdotai. Veiksmas vyks interaktyvioje erdvėje su žiūrovais ir tikromis jų reakcijomis, juoku, ašaromis. Manau, kad turėtų būti smagu.“

Premjeros „Humoro grandų šou“ komandos taip pat prisijungė ir „Humoro klubo“ vyrukai – Mantas Katleris, Domas Raibis, Dominykas Klajumas ir Vaidotas Šiožinis.

Aktorius neslepia, kad šiais laikais žiūrovą prajuokinti yra sunku. „Bet niekada nesutiksiu, kad lietuviai nemoka juokauti. Tie kurie sako, kad Lietuva ir humoras yra nieko bendro tarpusavyje neturintys dalykai, labai klysta“, - sako Dž. Siaurusaitis.

TV3 fotosesijoje dalyvavo ir po pirmosios „X faktoriaus“ atrankos įspūdžių pilnas Martynas Starkus. Pirmoji atranka Klaipėdoje viršijo projekto vedėjo lūkesčius.

„Kai po pirmojo sėkmingo sezono pradedi antrąjį, didžiulė mašina tiesiog dirba įprastu ritmu. Tačiau pirmieji filmavimai paprastai praeina sunkiai, kol įsivažiuoji, susičiupinėji, kol teisėjai atranda savo roles. Bet šįkart viskas buvo kitaip. Nuo pirmųjų akimirkų buvo Vau! Sausakimša Žvejų rūmų salė, puikūs teisėjai. Dirbi darbą ir juo mėgaujiesi. Ramia sąžine galiu sakyti, kad nuo pirmųjų dalių „X Faktorius“ turėtų užkabinti“, - neabejojo M. Starkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)