Sveikinimus priėmusi Katažina DELFI pasakojo, kad jaučiasi labai gerai, o apie patiriamą nuovargį tiesiog negalvoja ir jo neskaičiuoja. „Viskas sklandžiai ir puikiai. Vaikai auga, žandukai didėja, – nusijuokė K. Zvonkuvienė. – Tiek aš, tiek vaikai jaučiamės gerai. Nuotaika puiki. Tesiog dvigubas džiaugsmas ir dviguba laimė. Viskas dvigubai!“

Dvynukų susilaukusi Katažina neslėpė – miego šiuo metu tikrai nėra per daug. „Nors su kiekviena diena vis geriau“, – prasitarė K. Zvonkuvienė pridurdama, kad tėtis Deivydas taip pat nesikrato tėviškų pareigų: noriai keliasi vidury nakties ir kaip tik galėdamas padeda auginti mažylius.

„Padeda ir mama, ir sesė, ir auklė. Padeda visi, kas gali, nes, dabar jau supratau, vienai neįmanoma susitvarkyti su dviem vaikais“, – DELFI kalbėjo Katažina.

Katažina Zvonkuvienė
Tokio prisirišimo, tokio jausmo ir tokios pilnatvės niekada gyvenime nejaučiau.

Pasidomėjus, ar nauji dalykai, kuriuos tenka daryti, einasi sklandžiai, K. Zvonkuvienė tikino, kad dar niekas neatrodė pernelyg sudėtinga. „Kažkaip mokomės abu. Abu iš karto darome. Kažkaip pajaučiame, – nusijuokė dainininkė. – Aišku, iš pradžių pažiūrime kaip, pasimokome, bet užtenka vieno karto ir paskui atsargiai atsargiai įgauname pagreitį. Su kiekviena diena vis lengviau.“

Motinystės džiaugsmais ir rūpesčiais gyvenanti Katažina neslėpė: „Jausmas labai geras. Nors ir yra tas nuovargis, bet nėra jokio piktumo, kad neišsimiegu ar dieną naktį dirbu. Dabar – pats nuostabiausias laikas mūsų gyvenime. Galbūt įsivaizdavau, kad bus dar sunkiau, tačiau viskas vyksta pakankamai sklandžiai. Mokomės tiesiog augindami“.

Deivydas ir Katažina Zvonkai

Tiek Deividui, tiek Katažinai dvyniai – pirmieji vaikeliai. „Tokio prisirišimo, tokio jausmo ir tokios pilnatvės niekada gyvenime nejaučiau“, – kalbėjo Katažina.

Viso nėštumo metu K. Zvonkuvienė švytėjo ir nekantriai laukė motinystės. Niekuomet nei per dideliu nuovargiu, nei kitais nepatogumais nesiskundusi Katažina laukimą išgyveno kaip stebuklingą gyvenimo periodą. „Būna, kad kiti sako, kaip sunku prižiūrėti vaikus. Pas mus to nėra. Gal mes pratę prie sunkumų ir iššūkių. Štai gavome dvigubą iššūkį ir tuo labai džiaugiamės. Visi rūpesčiai nueina į antrą planą“, – pasakojo Katažina.

Deivydas Zvonkus
Mano paauglystė, galų gale, baigėsi.

Sceną antrojoje nėštumo pusėje palikusi dainininkė į klausimą, ar galvoja grįžti į darbus, atsakė nė nemirktelėjusi – apie tai net negalvoja. „Dabar mažiausiai noriu apie tai kalbėti ar galvoti. Visiškai atsiduodu vaikams“, – užtikrintai tarė moteris.

DELFI apie naujus jausmus bei pareigas teiravosi ir D. Zvonkaus. Pasiteiravus, ar jau spėjo apsiprasti su naujuoju dviejų vaikų tėvo vaidmeniu, garsus vyras nusišypsojo ir tarė: „Žinoma! Nėštumas pakankamai ilgas laikas, kad apsiprastum absoliučiai su viskuo. Džiaugiuosi, kad gyvenimas juda į priekį ir prasidėjo visiškai naujas etapas. Mano paauglystė, galų gale, baigėsi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (351)