„Kai laukiausi Lauryno (pirmagimio - DELFI), pasidariau fotosesiją. Dirbome su Gediminu Žilinsku. Pagalvojau, kad pirmą vaikelį, kai jis dar buvo pilve, įamžinau, tai kaip gali būti nuskriaustas antras vaikas?“, – nuotaikingai DELFI kalbėjo V. Macijauskienė.

Žinomo sportininko sutuoktinė sakė nė kiek nedvejojusi pasirinkdama fotografą. Anot jos, kai laukėsi pirmojo sūnaus, G. Žilinsko fotosesijos rezultatu liko labai patenkinta. Būtent dėl šios priežasties ir antrąjį nėštumą Viktorija patikėjo įamžinti G. Žilinskui.

„Aš juo labai pasitikiu, jis nenuvylė nė vieno. Ši fotosesija - pavasarinė. Nenorėjau kartoti to paties stiliaus. Pasitarėme su Gediminu ir nusprendėme, kaip fotografuosiuosi. Norėjosi kitokių nuotraukų, kažko įdomesnio. Be to, šiuo metu pavasaris. Norėjosi ryškesnių spalvų“, – DELFI pasakojo ji.

Antrasis Viktorijos ir Arvydo Macijauskų mažylis į pasaulį pasibelsti turėtų jau visai netrukus. Kaip DELFI sakė pati V. Macijauskienė, paskutinės laukimo dienos jai - ypatingos, kuomet svarbu ne tik gražios nuotraukos, bet ir puiki nuotaika, ramybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)