J. Žižės automobilis po įvykio liko sumaitotu priekiu, iš automobilio dar sankryžos viduryje pradėjo lietis skysčiai. Vyriškio vairuojamas automobilis liko su brėžimo žymėmis ant dešiniojo automobilio šono.

Po įvykio neprireikė policijos pareigūnų įsikišimo. Abu vairuotojai, patraukę savo automobilius iš sankryžos centro, patys pildė eismo įvykio deklaraciją ir braižė įvykio schemą.

Nei aplink Julijos automobilį vaikščiojęs jos vyras, nei automobilyje sėdėjusi pati Julija nepanoro DELFI žurnalistams pasakoti apie įvykį: „Nėra ką čia komentuoti. Įvykis ir tiek“.

DELFI primena, kad apie šį, J. Žižės vairuojamą baltos spalvos BMW, buvo rašyta jau anksčiau. Praėjusių metų lapkritį buvo apvogti sutuoktinių namai. Tarp gausybės pavogtų poros daiktų buvo ir baltas Julijos BMW, kuris vagystės metu stovėjo jų namų garaže.

Tačiau moteriai nusišypsojo sėkmė. Ji apie savo nelaimę pranešė socialiniuose tinkluose ir neilgai trukus su ja susisiekė asmuo, pranešęs, kur tiksliai yra pavogtas automobilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)