Šis pasirodymas šiemet yra pagrindinis aštuntą kartą organizuojamos parodos akcentas. Profesionalų komanda sukūrė tris skirtingus nuotakų įvaizdžius – juodos suknelės ir nuometo derinys pavadintas Eleonora, nes ji karališkoji, kelnių ir palaidinės komplektas pavadintas Aleksandra, (Aleksandro Makedoniečio garbei), nes jis įtakingas karžygys su antpečiais, o netradicinės suknelės modelis vardu Aurora, nes ji žėri kaip krištolas.

2015 m. geriausio nuotakos įvaizdžio kūrėjas, plaukų stilistas Mantas Tautvaišas, įvairiuose tarptautiniuose konkursuose pripažinta vizažo specialistė Neringa Čukinienė, floristikos dizaino specialistas Antanas Mažonas, fotomenininkė Svetlana Batura ir dizainerė Aurelija Beliakaitė sukurė šiuos įvaizdžius ir juos pavadino „Nuotaka ant ribos“.

Pirmąkart Lietuvoje, parodoje „Mūsų vestuvės“ bus kalbama apie nuotakos stilių: kaip jis kuriamas, kas jį sudaro ir kokie specialistai ką veikia. Visus projekto dalyvius ir jų veiklą puikiai apibrėžia plaukų stilisto Manto Tautvaišo žodžiai, kad jie yra ne tik savo srities profesionalai, bet ir draugai, bendraminčiai, siekiantys to paties tikslo – sukurti nuotakai įspūdžių kupiną rytą ar visą dieną, kad ji džiaugtųsi savo įvaizdžiu ir pasitikėtų savimi, kad tądien ji būtų karalienė, diva.

Juoda suknelė, alternatyvi suknelė ir kelnių komplektas skirti nuotakoms, kurios nebijo būti savimi ir per vestuves nori atrodyti originaliau nei tik mergaitė iš suknelių žurnalo.

Visi šios komandos sukurti „Nuotakos ant ribos“ įvaizdžiai bus pristatyti šį šeštadienį, vasario 6 d., 16 val., Vilniuje, parodoje „Mūsų vestuvės“, „Radisson Blu“ (Lambda salė).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)