Avinas

Jei pasinaudosite net mažiausia proga spręsdami problemas, viskas eisis lengvai. O jei neišnaudosite palankių progų, metų pabaigoje bėdų kraitis bus per didelis. Galimi stiprūs sveikatos sutrikimai.

Jautis

Galvokite savo galva. Kitų pastebėjimais ir įžvalgomis vertėtų pasiremti nebent antroje metų pusėje. Tinkamai dėliokite prioritetus ir kuo daugiau siekite – kitos tokios palankios situacijos vargu ar sulauksite.

Dvyniai

Metų pradžioje ypač palanku įgyvendinti svajones, kurias vis atidėdavote. Atlikite visus reikalingus buities darbus, mat nuo rudens jūsų tai apskritai nedomins.

Vėžys

Blaivus požiūris padės nepasiduoti įvairioms vilionėms. 2015 metais geriau uždirbti nedaug, bet užtikrintai. Didelius užmojus įgyvendins ne kiekvienas. Puikesnius rezultatus pasieksite rudenį.

Liūtas

Nauji veidai, pažintys leis praplėsti malonumų ribas. Įvairūs projektai atvers plačias galimybes. Kiek galėdami prisidėkite prie jų vykdymo, o ypač vasario, gegužės bei rugsėjo mėnesiais. Vėlyvą rudenį gyvenimas grįš į įprastas vėžes.

Mergelė

Mažiau pasitikėkite kolegomis – į savo rankas perimkite reikalų tvarkymą ar projektų įgyvendinimą. Gali būti, kad įsigysite nekilnojamojo turto ar kitokių materialių vertybių. Meilės reikalai įklampins iki ausų.

Svarstyklės

Reikalų turėsite apsčiai ir daugumos negalėsite ignoruoti. Imkitės darbo – pirmoje metų pusėje juos tvarkysite lengviau, greičiau. Griebtis naujovių rizikinga, tad neskubėkite ir pasverkite galimybes.

Skorpionas

Šiais metais labiausiai reikia ne sėkmės, o konkretumo įgyvendinant tikslus ir projektus. Tik tuomet geriausiai išreikšite patirtį ir profesionalumą. Tai padaryti padės stiprėjanti intuicija, tačiau ji gali ir apgauti, jei užvaldys meilė.

Šaulys

Atėjo laikas kelti kvalifikaciją. Iki pat vasaros tai seksis daryti net ir pagyvenusiems žmonėms. Savas idėjas įgyvendinti irgi galima, tačiau gali trūkti užsidegimo, todėl labiausiai pasiseks tiems, kurie laikysis instrukcijų ir taisyklių.

Ožiaragis

Nepavyks likti nuošaly – būsite įvelti į situacijas, kurios mažai priklausys nuo Jūsų. Nepasiklyskite, tvirtai eikite pasirinktu keliu. Jūsų tikslai ir principai yra svarbiausi. Mąstykite pozityviai.

Vandenis

Neišnaudotos galimybės – taip būtų galima pavadinti metus, jei imsite kaltinti kitus žmones dėl įvairių problemų, kurios per juos kilo. Nekreipkite dėmesio į kaltininkus, stenkitės pats asmeniškai dalyvauti visuose projektuose ar darbuose aktyviai į juos įsikišdamas.

Žuvys

Jums reikia ir toliau likti aktyviai dirbančiais ir siekiančiais kiek galima daugiau – problema tame, jog galite imtis tikrai avantiūristinių iniaciatyvų, kurių įgyvendinimui tikrai pritruks galimybių. Žvelkite į viską realiau.