„Arvydas naktimis nemiegojo. Kartais darė tai, kas šiaip mums neįprasta. Pavyzdžiui, filmavo ir montavo epizodus, kurie buvo parodyti ekranuose. Tai buvo techniškai labai sudėtingas numeris. Stengėmės, kad jis būtų šiuolaikiškas ir atitiktų kino dvasią“, - DELFI pasakojo D. Gaičiūnaitė.

Šou, kuriame magai žongliruoja šviesos kamuoliais, o finale tiesiai iš TV ekrano ištraukia tikrą apdovanojimų statulėlę, viename Maskvos operečių teatrų susirinkusiai Rusijos kino grietinėlei paliko didžiulį įspūdį.

„Atrodo, kad žmonės nieko panašaus nesitikėjo. Paskui, kai bendravome su aktoriais ir režisieriais, jie pasakojo, kad magų ir iliuzionistų šou nėra dažnas reiškinys jų scenoje. Apskritai, Rusijoje nedaug liko aukščiausios klasės mūsų žanro artistų“, - sakė Diana.

Po apdovanojimų ceremonijos lietuviai buvo pakviesti į uždarą vakarėlį legendiniame Maskvos restorane „Praha“. Atvykę į VIP zoną, jie buvo maloniai nustebinti: svečiai aptarinėjo ir gyrė jų numerį. Šalia stovinčių magų kasdieniais drabužiais jie nepažino.

Pristatyti kino žvaigždėms, Diana ir Arvydas parodė porą paprastų kortų triukų ir labai pralinksmino vakaro svečius, kurie iškart pratęsė naują pokalbių apie fokusus temą.

Ypač sužavėta buvo ir komplimentus „nuostabus, nerealus šou“ lietuvaičiams žarstė rusiškąja Paris Hilton vadinama Ksenija Sobčak.

Viešnagė Maskvoje D. ir A. Gaičiūnams buvo maloni visomis prasmėmis. Su dešimt lagaminų rekvizito į Rusijos sostinę atvykusiems magams nereikėjo sukti galvos, nei kur gyventi, nei kaip važinėti po miestą.

Prabangiais apartamentais ir automobiliu su vairuotoju pasirūpino jų talento gerbėjas politikas Viktoras Uspaskichas, kuris dėl įtemptos darbotvarkės negalėjo atvykti į Maskvą, kai vyko apdovanojimų ceremonija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją