Ieva ir Adomas Norkūnai

Liepos mėnesį sutuoktiniai pateikė skyrybų prašymą teigdami, kad tai abipusis noras. 2012 metų vasarį susituokusi pora pirmagimės dukrelės susilaukė tų pačių metų vasaros pabaigoje. Pernai birželį jų šeimą papildė ir sūnus.

Lygiai dešimčia metų vyresnė Ieva amžiną meilę Adomui prisiekė ir santuokų rūmuose, ir bažnyčioje. Šias šventes skiria dvi savaitės. Bažnytinės santuokos ceremonijos metu sutuoktiniams pavyko pasislėpti nuo žiniasklaidos dėmesio.

Adomas ir Ieva Norkūnai

Mindaugas ir Karolina Stasiuliai

TV ir radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis pradėjo skyrybų procesą su žmona Karolina. Pora susipažino dar 2006-aisiais, o susituokė 2011 metais. M. Stasiulis mylimosios rankos paprašė Las Vegase.

Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina

Reda ir Egmontas Bžeskai

Byrėti ėmė ir daugiau kaip trejus metus trukusi Redos ir Egmonto Bžeskų santuoka. Dar šįmet antrojo vaikelio susilaukusi pora suka skirtingais keliais. Ir nors kartu jiedu jau nebegyvena – teismui skyrybų prašymas dar nepateiktas.

Reda ir Egmontas susituokė 2012 metų gruodį egzotiškame Tailande. Egmontui tai – pirmoji santuoka. R. Bžeskienė jau bandė kurti laimę su šokėju Andriumi Kandeliu, tačiau santuoka ilgai netruko. Su pirmuoju vyru Reda net statėsi namą, kurį užbaigti padėjo jau naujasis vyras.

Reda ir Egmontas Bžeskai

Sezeras Saylik-Sezzy ir Agnė Saylik

Šiemet Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo oficialiai nutraukta turkų kilmės atlikėjo Sezero Sayliko-Sezzy ir du vaikus jam padovanojusios Agnės Saylik santuoka. Skyrybų prašymą pora buvo pateikusi bendru sutarimu. Pora santuokoje pragyveno devynerius metus.

Žinia apie tai, jog pora nebe kartu, sklandė jau seniai. Sezzy jau kurį laiką nebevažinėjo savo išpuoselėtu automobiliu „Cadillac Escalade“, šis buvo paliktas stovėti prie poros namų, kuriuose, beje, Sezzy paskutiniu metu lankėsi itin retai, dažniau laiką leisdavo savo įrašų studijoje.

Anksčiau Sezzy DELFI tikino, kad jo santuoka tobula ir viskas klojasi tiesiog puikiai. Net ir pasklidus žinioms apie tai, jog jo santuoka byra, atlikėjas žiniasklaidą tikino, kad tai tik piktavalių šnekos, kurios visiškai nieko nereiškia ir neturi jokio pagrindo.

Vakarėliuose besisukiojantis vyras vis dažniau laiką leisdavo kitų moterų apsuptyje.

Agnė ir Sezzy susituokė 2007-aisiais Vilniuje, tačiau netrukus puotą iškėlė ir atlikėjo tėvynėje – Turkijoje.

Sezeras Sayliko-Sezzy ir Agnė Saylik

Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ir Dainius Budrys

Daiva Tamošiūnaitė-Budrė su vyru Dainiumi Budriu apie skyrybas viešai prabijo prieš trejus metus, tačiau oficialiai santuokos nenutraukė. Vis dėlto skyrybų dokumentai šiemet pasiekė Vilniaus miesto apylinkės teismą.

Daiva su Dainiumi susituokė 2006-aisiais. Pora augina dukrą Adaelę. Jos susilaukė dar prieš vestuves, 2002-aisiais. D. Tamošiūnaitei ši santuoka buvo antroji, jos vyrui – pirmoji.

Daiva Tamošiūnaitė - Budrė su vyru Dainium Budriu

Danguolė ir Tomas Stachuros

Po beveik 18 metų trukusios santuokos skirtingais keliais nusprendė pasukti verslininkė Danguolė Stachura su vyru Tomu.

Kaip DELFI yra pasakojusi pati Danguolė, jų santuoka buvo puiki ir darni. Anot jos, gyvenimas skirtingose šalyse tarp dviejų žmonių atvėrė tuštumą.

Danguolė su mylimuoju Tomu Stachura susituokė, kai jai tebuvo 22 metai.

Apie santuoką moteris niekada nebuvo linkusi atvirauti.

Danguolė Stachura su vyru

Gediminas ir Jurgita Juodeikos

Apie skyrybas su žmona Gediminas DELFI kalbėjo dar kovą. Tiesa, tuomet vyras mįslingai svaičiojo apie dar iki galo galbūt nesubyrėjusią santuoką, o ir skyrybų dokumentai teismo nepasiekė. Tačiau pastaruoju metu vyras pastebimas su nauja drauge - Ereta Tarūtienė.

Gediminas Juodeika su žmona

Žilvinas Šilgalis ir Lina Šilgalienė

Bendru sprendimu santuoką nutraukė Žilvinas Šilgalis su žmona Lina. Pats Ž. Šilgalis tąkart DELFI papasakojo, jog su žmona kartu nebegyvena jau daugiau nei metus, tad šis sprendimas nebuvo netikėtas.

„Nėra ką komentuoti, iš tikrųjų... Abiejų šalių susitarimu teismui yra paduotas prašymas, mes jau daugiau kaip metus nebegyvename kartu, tad nutarėme ir dokumentus susitvarkyti.

Tai yra mūsų bendras sprendimas. Vaikai užauginti, visi pastatyti ant kojų ir visi toliau normaliai bendraujame, ir bendrausim. Tiesiog taip nusprendėme, matyt, tam atėjo laikas“, - anksčiau sakė vyras.

Vėliau Ž. Šilgalis yra pripažinęs, kad su žmona išsiskyrė dėl jaunesnės moters, kuriai jau spėjo pasipiršti.

Žilvinas Šilgalis su žmona Lina
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)