Neprisistatęs skaitytojas rašė, kad verslininkui degalinės darbuotojai iškvietė policiją. Skaitytojas taip pat teigė, kad degalinės darbuotojai neužuodė nuo R. Bubelio sklindančio alkoholio kvapas, bet įtarimą sukėlė neva keistas verslininko elgesys.

DELFI susisiekus su R. Bubeliu vyras pasakojo, kad degalinėje laukė draugo, o kadangi buvo pavargęs, mašinoje užsnūdo. Kažkas vyrui iškvietė policiją. „Į alkotesterį pripučiau 0 promilių. Buvau pavargęs, nemiegojau naktį. Gal per ilgai stovėjau... Nesupratau aš pats, kodėl buvo iškviesta policija“, - DELFI situaciją komentavo R. Bubelis.

Gegužės mėnesį Radvilas į medikus jis kreipėsi po to, kai pasijuto blogai po užsitęsusio bičiulių gimtadienių maratono. Po sveikatos patikrinimo pažinčių portalo įkūrėjas buvo išsiųstas namo ilsėtis. Kaip tada DELFI žurnalistei tikino vyras, jau pats laikas surimtėti. „Visiškai nebevartoju alkoholio. Pakeliu šampano taurę simboliškai. Dalyvavau vieno klubo atidaryme, tai gurkšnojau limonadą, kad kažką rankoje palaikyti“, - taip šiandien kalba buvęs vakarėlių liūtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)