Išvydęs žiniasklaidos atstovus A. Šedžius nesutriko – priešingai, pašmaikštavo, esą būtų žinojęs, būtų ir kostiumą apsivilkęs, ir susišukavęs.

Tačiau aptarinėti savo finansinius reikalus prieš visą Lietuvą verslininkas nepanoro – netrukus jam atstovaujantis advokatas Saulius Kučys paprašė uždaro teismo posėdžio.

Advokatas savo prašymą motyvavo tuo, kad teismo posėdyje bus aptariama asmeninė A. Šedžiaus finansinė padėtis. Paminėtos ir problemos su mokumu.

Teisėjo sprendimu, advokato prašymas buvo įgyvendintas.

Po posėdžio A. Šedžius atskleidė, jog tesiekia trumpalaikę paskolos sutartį pakeisti į ilgalaikę. Kiekvienais metais trumpalaikė sutartis pratęsiama – ir visa tai, anot verslininko, jam nemažai kainuoja. Be to, įrašomos papildomos sąlygos – turto įkeitimas.

„Nuo 2005 metų kasmet pratęsinėju sutartis. Bankas naudojasi savo stipriąją puse. Turi vištą, kuri deda auksinius kiaušinius“, – sakė A. Šedžius.

Verslininkas prisipažino, jog per 10 metų yra įkeitęs beveik visą savo turtą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)