Apmaudi vagystė buvo įvykdyta naktį iš sekmadienio į pirmadienį. Donatas savo „Audi“ markės automobilį tvarkingai užrakino, įjungė signalizaciją, tačiau nepastebėjo, kad ant sėdynės liko jo krepšys, kuriame buvo išorinis kietasis diskas su neįkainojama asmenine informacija.

„Pirmadienio ryte pamačiau savo automobilį su išdaužtu stiklu. Buvo nemalonu lipti į jį, nes žinojau, jog naktį ten darbavosi vagišiai. Iš pažiūros gali atrodyti, kad jų grobis nedidelis – pavogta kompiuterinė laikmena, kelios kompaktinės plokštelės ir litras pieno. Tačiau man skaudžiausia yra dėl kietojo disko – jame buvo mano daina, kurią jau keletą mėnesių ruošiau „Eurovizijos“ dainų konkursui, originalas, – atsidūsta D. Montvydas. – To kūrinio autorius gyvena Vokietijoje, tačiau šiuo metu atostogauja Los Andžele. Po atkaklių mėginimų man pavyko su juo susisiekti, bet muzikos kūrėjas nepažadėjo, jog artimiausiu metu galės persiųsti dainos originalą“.

Dėl pavogtos kompiuterinės laikmenos ir jose dingusios informacijos Donatas gali nespėti pasiruošti „Eurovizijos“ dainų konkursui. Kol kas yra numatyta, kad Donny Montell turi filmuotis vasario 10 dieną. Dainininkas tikisi, jog iki tol atsiras pradingę daiktai.
„Jei kas nors radote ar artimiausiomis dienomis netyčia rasite rožinės spalvos kietąjį diską, kuriame yra mano asmeninė informacija, būtinai jį grąžinkite. Neliksiu skolingas“, – žada Donny Montell.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją