Mergina atskleidė, kad su vaikinu susipažino prieš metus, kuomet jis prisėdo prie merginų staliuko restorane. Vaikino tapatybės Deimantutė atskleisti nepanoro, tačiau papasakojo, kad 27-erių metų širdies draugas yra lietuvis, tačiau daug keliauja ir dirba užsienyje.

Su juo Deimantutė šiandien švęs ir savo gimtadienį, o paklausta, ką gavo dovanų šia gražia proga – mergina atsakė sulaukusi gražaus siurprizo ir prabangių dovanų specialiai iš Italijos. „Jis man dar naktį paskambino ir pasveikino su gimtadieniu. Pasakė, kad šiandien 12 valandą man reikia būti pasiruošus ir jis lauks manęs prie viešbučio. Jam atidarius mašinos dureles pamačiau didžiules gėles! Labai apsidžiaugiau. Nuvažiavome pas jį į butą, o ten ant sofos buvo padėtos „Chanel“ dėžutės, kuriose buvo brangi tašė ir bateliai. Labai padėkojau jam, nes žmogus specialiai man iš Italijos nupirko šias dovanas“, – pasakojo Deimantutė pasidalindama ir dovanų nuotraukomis.

Deimantutės atsiųsta nuotrauka

Mergina pasakojo, jog gimtadienį Lietuvoje nori atšvęsti ramiai, su draugais ir artimaisiais, o Vokietijoje planuoja didelį vakarėlį, kur susirinks būrys žmonių: „Grįžus į Vokietija atšvęsiu smarkiau su draugais. Susirinks minia žmonių tarp kurių ir garsios Vokietijos asmenybės.“

Deimantutė pasakojo iš draugų gavusi daugybę gėlių ir dovanų kuponų. Paklausta, kokia jai geriausia kada nors gauta dovana – mergina atskleidė, jog praėjusiais metais nuo šeimos gavo prabangų „Rolex“ laikrodį. „Buvau labai nustebinta ir laiminga, nes gauti šį prabangų laikrodį buvo mano vienas iš didžiausių norų. Net verkiau iš laimės! Bet tiesiai šviesiai galiu pasakyti, kad ne dovanose ar piniguose esmė, o tai kad su manimi mano gimtadienio dieną yra šeima ir artimiausi draugai, tai man yra svarbiausia!“

Deimantutės atsiųsta nuotrauka
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)