Idėja suburti tokią grupę kilo Dainai, o jos kolegė Donata nusprendė, kad merginos turėtų dainuoti užsienio kalbomis. Moterys dar prieš keletą dienų apsilankė Londone, kur ir įvyko pirmoji repeticija. „Viskas sekėsi puikiai“, – džiaugsmo neslėpė A. Gerikienė. „Tikroji Išdykėlė“ susidainavo su kolegomis ir net įgijo pirmąjį gerbėją – Radžį.

Moterys nusprendė, kad Lietuvoje užteks garbinti lieknas, į barbes panašias gražuoles. Jos pasiryžo pažaisti žaidimą ir savo apvaliomis kūno formomis bei balsu pavergti gerbėjus. Tiesa, „XL Plius“ daininkės suprato, kad vien Lietuvos joms neužteks. „Dainuosime anglų, ispanų, prancūzų kalbomis. Manau, kad su tokiu projektu galėsime ir į Ameriką išvažiuoti“, – atviravo Daina.

Po pirmosios repeticijos trijulei kilo idėja dainuoti ne tik gerai žinomus kūrinius, bet ir originalių dainų sukurti. Jos prižadėjo, kad muzika skambės publikai, turinčiai įvairų skonį. Putlutės į savo planus įtraukė ir egzotiškąją Turkiją. Sako, kad ten verta nuvažiuoti tam, kad praplėstų gerbėjų ratą.

Kokių dar planų turi ši trijulė ir kaip jos vilios ne tik vyrus, bet ir moteris, skaityk portale MIESTE.lt