Tiesa, žinomi žmonės vandens procedūromis mėgavosi prieš kameras. Jie filmavosi TV3 laidoje „Sportuok su mumis“. Laidos kūrėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė naujienų portalui DELFI pasakojo, jog Donatas buvo tikras laidos gelbėtojas, padėjęs išsisukti iš nepatogios situacijos laidos rengėjams.

„Laidoje su Gabriele turėjo filmuotis Jonas Nainys, tačiau filmavimo rytą jis pranešė susirgęs ir negalintis atsikelti iš lovos. Todėl mums pagelbėti mielai sutiko Donatas Baumila, kurį išvertėme iš lovos 8 ryto“, - pasakojo V. Musvydaitė-Baranauskienė.

Gabrielė su Donatu ne tik maudėsi mineralinio vandens baseine, kuris yra labai naudingas žemą kraujospūdį turintiems žmonėms, bet ir bėgo ant bėgimo takelio su vandeniu. Žinomų žmonių sporto treniruotes vandenyje laida „Sportuok su mumis“ rodys po poros savaičių, sekmadienio rytą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)