„Neseniai grįžome po dešimt dienų trukusios kelionės į JAV, – pasakojo Oksana ir pridūrė, kad ši kelionė nebuvo atostogos. – Per šias dienas turėjome tris koncertus, aš turėjau du seminarus ir dar vieną dieną skyriau tiesiog moterims, kurias pagražinau. Grafikas, manau, buvo įtemptas.“

„Pasiilsėti galime ir namuose“, – pokalbio metu šyptelėjo Oksana ir pridūrė, kad kiekvieną laisvą minutę stengėsi pamatyti kažką naujo, pažinti kraštą, kuriame yra.

„Žinios Lietuvoje išbudino ir prajuokino“, – nusišypsojo su DELFI bendraudama Oksana. Šios, ją prajuokinusios, naujienos – tai reakcijų banga, užliejusi socialinius tinklus po to, kai buvo paviešintas septynerių metų senumo vaizdo įrašas. Jame Oksana su kitomis „Olialia“ pupytėmis reklamuoja prabangią jachtą. Tiesa, vaizdo įrašas buvo paviešintas su visomis nesėkmėmis ir užkulisiais.

Pasidomėjus, kodėl septynerių metų senumo vaizdo įrašas atsidūrė socialiniuose tinkluose, O. Pikul-Jasaitienė tikino pati dėl to labai nustebusi.

„Tai vienas vienintelis filmuotas bandymas, kuris iš tikrųjų tebuvo tik bandymas. Kai mūsų paprašė pristatyti jachtą, mes atsisakėme dėl prastų anglų kalbos žinių, – pasakojo Oksana. – Be to, mes juk neturėjome jokių žinių apie jachtas, juk tuo neužsiimame. Tad tas bandymas ir buvo padarytas juokais. „Olialia“ nusprendė paviešinti tą vaizdo įrašą, pačios nustebome, tačiau juokėmės. O žmonių reakcija... Atsitiko kaip atsitiko, o mes iš to tiesiog pasijuokėme.“

Renginiuose O. Pikul-Jasaitienė – reta viešnia. „Mano prioritetai dabar – šeima ir darbas. Renginius, į kuriuos eiti, atsirenku labai kruopščiai, o kartais, net jei ir noriu nueiti, neturiu galimybės dėl darbų“, – pasakojo Oksana.

Tiesa, ir šį vakarą Oksana turėjo dirbti, tačiau, pasikeitus aplinkybėms, ji nusprendė vakarą praleisti moteriškoje draugijoje, be to, ji šyptelėjo, kad šio renginio nepraleido todėl, kad jaučia didelę simpatiją jo organizatorei.

Apie šeimą ir darbus kalbanti Oksana neslepia – minčių apie šeimos pagausėjimą šeimoje yra. „Vyras tikrai labai norėtų, o aš dabar susilaikau. Turiu labai daug minčių ir siekių, kuriuos norėčiau įgyvendinti. Tik tuomet, po tam tikros pertraukėlės, leisiu jam vėl apie tai pakalbėti“, – šyptelėjo apie vyrą Simą kalbėdama moteris.

Neseniai iš dešimties dienų trukmės kelionės po JAV grįžusi Oksana nesureikšmina ten atliktų darbų, priešingai – prisipažįsta pasiilgusi sūnaus. „Grįžau po dešimties dienų, o jis jau atrodo kitoks, paaugęs. Atrodo, kad metus nebuvau! Koks užaugęs! Labai stengiuosi atiduoti save šimtu procentų ir darbui, ir šeimai“, – kalbėjo pašnekovė.

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)