„Šis video yra darytas vasarą. Tą dieną turėjome labai daug koncertų ir tiesiog „nurovė stogą“. Žinoma, keista, kad muzikos grupė yra žymi dėl savo sporto pasiekimų, o ne dėl dainų“, - DELFI video komentavo S. Nainė. Nors daugeliui gali pasirodyti, kad mergina norėjo pašiepti sportą ir sveiką gyvenimo būdą propaguojančias dainininkes, mergina teigė, kad žavisi tiek Indrės, tiek Gretos figūra ir net baltai joms pavydi. Nors Simona neslėpė,
kad grožisi savo konkurenčių figūromis, tačiau „Projekto Kitokios“ narių mėgstamas intensyvus įdegis jos nežavi.


„Mes pačios sportuojame. Tiesa, nerandame laiko septynis kartus per savaitę apsilankyti sporto salėje. Suvalgome ir nesveiko maisto. Kaip buvome paprastos, taip ir likome. Mums svarbiau grupės veikla, nei nueiti pasportuoti. Tikrai joms nepavydime, nematau, ko pavydėti. Mums visko užtenka, koncertų turime per akis. Populiarumas nėra tas dalykas, kurio vaikomės, jis yra laikinas. Grupei jo tikrai užtenka. Pasidžiaugiame, kad sekasi Indrei, Gretai“, - pokalbį baigė dainininkė.

Video, kuriame Simona parodijuoja dainuojančią sportininkę, galite pamatyti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)