„Tik pirmą kartą būna sunku“, – D. Čižauskui po priesaikos ceremonijos per petį plojo A. Valinskas. Kai jaunavedžiai ir svečiai rikiavosi bendrai nuotraukai, o D. Čižauskas nežinojo, kur tinkamai atsistoti, jį vėl pasivijo piršlio juokelis: „Apsimeti, kad vestuvėse esi pirmą kartą“.

D. Čizauskas ir jo mylimoji Ieva Šakinytė prie Plungės bažnyčios atvažiavo kartu prabangiu „Mercedes“ kabrioletu, kurį vairavo pats atlikėjas, o mašinoje skambėjo Žilvino Žvagulio dainos.

Kai D. Čizauskas iš automobilio padėjo išlipti savo išrinktajai, ji, nors ir visą laiką šypsojosi, neslėpė, kad labai jaudinasi.

Nuotaką prie altoriaus palydėjo jos tėvas. D. Čižauskas ir I. Šakinytė atidžiai klausėsi jiems skirtų kunigo palinkėjimų, patarimų, kaip meilę reikia puoselėti, nors ji ir yra kantri.

Po ceremonijos svečiai porą sveikino šventoriuje. Visi jie prie ant lapelių parašė palinkėjimus. Lapeliai buvo pritvirtinti prie balionų ir paleisti į orą.

Palinkėjimus sau parašė ir jaunavedžiai. D. Čižauskas užrašė žodį „meilės“, o I. Šakinytė – „vaikų“.

„Tada pasiūliau patikslinti vaikų skaičių ir Donatas parašė ketvertą. Taigi, prisikalbėjote, tad jau laikas pradėti dirbti“, – į naują šeimą kreipėsi A. Valinskas, o svečiai juokavo, jog balionai lyg tyčia nuskriejo Plungės gimdymo namų kryptimi.

Pora medaus mėnesio kol kas neplanuoja. „Laukia labai daug darbų, koncertinis turas, todėl kol kas nėra laiko ilsėtis“, – teigė D. Čižauskas. Jo išrinktoji dirba odontologe.

Pora susipažino prieš dvejus metus sporto klube. Ir nors abu gyveno Plungėje, anksčiau vienas kito nepažinojo. „Tai buvo meilė iš antro žvilgsnio“, – tikino D. Čižauskas.

Jis savo mylimajai pasipiršo po vienerių metų draugystės, o po metus trukusių sužadėtuvių įvyko ir vestuvės.

Jose šeštadienį dalyvavo ir būrys garsenybių: Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė kartu su Ąžuolu Žvaguliu, Inga ir Arūnas Valinskai. Pastarieji buvo Ievos ir Donato liudininkai ir piršliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)