„Pirmą kartą gyvenime kažką susilaužiau. Net patekus į avariją pavyko išvengti rimtų kūno sužalojimų,“, - DELFI kalbėjo dainininkė.

Po patirtos traumos Mia visiems, kurie nusprendė pasivažinėti „Segway“, pataria to nedaryti be apsaugų: „Su šia priemone galima išvystyti nemažą greitį. Aš važiavau lėtai, nes norėjau pervažiuoti į kitą gatvės pusę. Baisu ir pagalvoti, kaip viskas galėjo baigtis, jei būčiau trenkusis į šaligatvio bortelį su galva. Manau, kad apsaugos, apsaugančios galvą, rankas, turėtų būti privalomos kiekvienam.“

Labiausiai atlikėja nerimauja dėl darbo. Po savaitės numatytas Mios pasirodymas. Dainininkė neskuba atšaukti savo koncertų, tačiau lipti į sceną su gipsu taip pat nenori. „Reikės dar kartą peršviesti ranką. Tada medikai tiksliau pasakys, kiek laiko reikės vaikščioti su gipsu“, - DELFI kalbėjo Mia.

Mios rankos lūžis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)