Didžiulis butas parduodamas už 155 tūkst. eurų. Kaip rašoma skelbime, keturių kambarių bute yra įstiklinta lodžija, kuri gali būti naudojama kaip penktas kambarys.

DELFI susisiekus su pardavėja Lauryna, įvardinta skelbime, pavyko sužinoti, kad 1997 metų statybos name esantis butas įrengtas su dizainerio pagalba.

„Tai yra mano giminių butas, kurį esu deleguota parduoti, - DELFI sakė moteris. - Butas yra gerokai naujesnis, galima sakyti, net 10 metų. Mes esame pirmieji gyventojai, gyvenę jame penkis metus. Butas įrengtas su dizainerio pagalba”.

Prabangus būstas parduodamas su visais baldais, buitine technika. Į kainą įskaičiuota požeminė parkavimo vieta bei sandėliukas. Šalia namo yra įrengtos vaikų žaidimų aikštelės.

Anot pašnekovės, giminaičių butas parduodamas dėl susiklosčiusių asmeninių priežasčių: „Butas parduodamas dėl to, kad vaikams jau metas į mokyklą eiti. Giminaičiai išrinko tokią mokyklą, kuri yra prie Sporto rūmų, tai ši lokacija yra labai toli, o norėtųsi, kad patys vaikai galėtų grįžti namo. Be to, mama (aut.past. vaikų močiutė) gyvena prie naujos mokyklos, tai norisi, kad ji galėtų pasiimti vaikus“.

DELFI susisiekus su pačia V. Jakutiene, moteris nepanoro atskleisti daugiau detalių : „Labai atsiprašau, bet iš tikrųjų nieko nekomentuosiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)