DELFI kalbinta K. Ivanova atskleidė, kad mylimasis jos rankos paprašė rugsėjo mėnesį, prie Baltijos jūros. „Man pajūrio kraštas yra pats mieliausias, ten yra mums itin brangių vietų. Jūra yra ta vieta, kuri man ir mano antrai pusei yra labai svarbi“, - kalbėjo dainininkė.

Atlikėja sakė, kad apie kitokį sužadėtuvių žiedą net ir nesvajojo - dovana pranoko visus lūkesčius: „Tikiu ženklais, simboliais. Šis žiedas yra su gilia prasme. Pagrindinis deimantas yra taurėje, kuri įprasmina šeimą, simbolizuoja laimę. Žiedo forma simbolizuoja ciklą, dviejų žmonių susijungimą.“

K. Ivanova sakė kol kas neplanuojanti vestuvių puotos: „Labai daug darbų. Gerai sekasi tiek versle, džiaugiuosi sėkminga grupės veikla. Apie šventę pagalvosiu vėliau.“

Atlikėja niekada žiniasklaidai per daug neatviravo apie savo santykius su A. Broku. Pora retai kartu pasirodydavo viešumoje.

DELFI primena, kad A. Brokas kartą jau buvo vedęs, tačiau 2011 m. išsiskyrė. Su pirma žmona Inga Broke verslininkas augina vaiką.

Kristina Ivanova
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (603)