Nors oficialiai E. ir V. Sipavičiai skiriasi tik dabar, kartu jie nebegyvena jau ilgą laiką. Poros santuoka truko bevek 30 metų.

Taip, skyrybų procesas vyksta. Nieko naujo, nieko aktualaus ir net neturiu ką pasakyti. Vyksta formalumas ir tiek, mes jau seniai ne kartu“, – DELFI sakė E. Sipavičius.

Tai – jau antroji subyrėjusi dainininko santuoka. Su pirmąja žmona Vaiva santykiai nesusiklostė dėl E. Sipavičiaus karjeros užmojų ir įtempto darbo grafiko.

„Dėl muzikinio gyvenimo išsiskyrėme su pirmąja žmona, nes ji negalėjo susitaikyti su mano koncertais, kelionėmis. Kai dirbau Lietuvos filharmonijos ansamblyje „Vilniaus aidai“, su jais keliaudavome po Lietuvą.

Dvi savaites, pavyzdžiui, važinėdavome po Ukmergės ar Utenos rajoną. Kaskart – vis kitas miestelis, kultūros namai, kolūkis. Ir taip dvi savaites leidi gastrolėse. Po to grįžti namo, pabūni savaitę ir vėl važiuoji koncertuoti. Namuose prasidėjo konfliktai, nepasitikėjimas. Su pirmąja žmona dėl to ir išsiskyrėme“, – dar 2013 metais interviu DELFI metu pasakojo E. Sipavičius.

Iš pirmosios santuokos su žmona Vaiva, kurią vedė būdamas 21-erių, Egidijus augina dukras: Akvilę ir Ievą. Antrą kartą E. Sipavičius vedė būdamas 30-ies. Dabar jau buvusi žmona Vaida taip pat, kaip ir jis, turėjo karčios gyvenimiškos patirties. Beveik tris dešimtmečius kartu buvusi pora užaugino sūnų Karolį ir dukrą Liepą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (347)