„Kol kas nesu šio dizainerio klientė. Nežinau, kokiu būdu jie atsirenka žmones, kuriuos nusprendžia pakviesti į kolekcijos pristatymą. Sulaukiau skambučio iš Londono, mane pakvietė atvykti, o dabar pakvietimą atsiuntė raštu. Kartu su pakvietimais atkeliavo ir reprezentaciniai katalogai. Kiek žinau, į šį priėmimą pakviestos dvi lietuvaitės: aš ir Asta Valentaitė“, - DELFI pasakojo žinoma moteris.

Moteris prisipažino dar neišsirinkusi, kokiais drabužiais puošis, tačiau patikino, kad išskirtinį vakarą vilkės garsiausio lietuvių dizainerio Juozo Statkevičiaus kurtais apdarais.

Į Londone vyksiantį priėmimą D. Bosas vyks ne viena. Moteriai kompaniją palaikys jos vyras, verslininkas Antanas Bosas: „Įsigijome bilietus ir užsisakėme viešbutį. Aplankysime kokteilių vakarėlį ir praleisime romantišką savaitgalį Londone. Pas mus nėra pavasario, tai gal jį parsivešime iš ten.“

DELFI primena, kad Michaelo Korso klientėmis yra ryškiausios planetos žvaigždės: Jennifer Lopez, Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones, Jennifer Garner, Michelle Obama.
Michaelo Korso pakvietimas Dainai Bosas
Michaelo Korso pakvietimas Dainai Bosas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)