„Kai ankstyvą rytą susitikome su Daina, iš karto viskas vyko pagal planą. Šį kartą, visa komanda buvome išsikėlę tikslą – fotosesija su laukiniais žvėrimis Dainos vadovaujamame pramogų komplekse. Neprijaukinti, bailūs ir tik retkarčiais prisileidžiantys žmones arčiau turėjo tapti mūsų fotosesijos dalyviais. Laukinių elnių bandos, briedė vardu – Meilė, stručiai, bizonai, vilkai komandą pasitiko su dideliu susidomėjimu. Gal ne visi jie buvo pasiruošę taip artimai su mumis bendrauti, kaip mes norėjome. Kai mūsų komanda laukinių vilkų aptvare traukė į šalį Daina drąsiai žengė pirmyn ir paklausė, kurioje vietoje mes norime fotografuoti. Ne veltui sakoma, kad stiprią asmenybę, pasitikėjimą ir drąsą puikiai jaučia gyvūnai“ pasakojo Rūta Mackevičiūtė.

„Daina visos fotosesijos metu buvo tokia atsipalaidavusi, pasitikinti, užtikrinta, perfekcionistė, kuri įsigilino į kiekvieną drabužį, jų derėjimą tarpusavyje, bet kartu tokia moteriška, trapi ir elegantiška, būtent tokia moteris, kokia yra naujausios kolekcijos herojė – „esanti pati savimi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)