Pasiteiravus, ar jau spėjo apsiprasti su naujuoju dviejų vaikų tėvo vaidmeniu, garsus vyras nusišypsojo ir tarė: „Žinoma! Nėštumas pakankamai ilgas laikas, kad apsiprastum absoliučiai su viskuo. Džiaugiuosi, kad gyvenimas juda į priekį ir prasidėjo visiškai naujas etapas. Mano paauglytė, galų gale, baigėsi.“

Dabar Deivydą, grįžtantį namo po dienos darbų plačiai atvertomis rankomis pasitinka ne tik mylima žmona Katažina, bet ir jųdviejų dvynukai Donatas ir Kornelija.

„Tai – tikras stebuklas, bet labai džiaugiuosi, kad tas stebuklas mano gyvenime nutiko“, – DELFI sakė kompozitorius, šį vakarą praleidęs „Žvaigždžių duetų“ filmavimuose ir po jų išskubėjęs namo.
Deividas Zvonkus

Paklaustas, kaip šiuo metu laikosi Katažina, Deivydas žodžių į vatą nevyniojo. Jo moteris – didvyrė, ir ne kitaip.

„Be abejo, po tokio krūvio jai reikia laiko atsigauti. Bet ji laikosi stoiškai, didvyriškai. Laiko kažkam kitam jai šiomis dienomis rasti yra praktiškai neįmanoma. Ji užimta kiaurą parą“, – pasakojo D. Zvonkus.

Kada gi įvyks pirmoji mažylių šventė – krikštynos? Deivydas pasakojo su žmona apie tai jau svarstęs, tačiau skubėti jiedu neketina.

„Be abejo, galvojome, bet vaikus krikštysime tikrai ne šiemet. Mes jau kėlėme šį klausimą, bet dar reikia laiko, kad viską susiplanuotume“, – tikino kompozitorius.

Primename, kad dar penktadienį D. Zvonkus naujienų portalui DELFI papasakojo, kodėl ilgą laiką neviešino žinios apie dvynių laukimą.

„Žinojo tik patys artimiausi žmonės. Norėjome pasaugoti šią žinią, kol taps aišku, kad iki galo išnešiojo. Būtų apmaudas, jei informacija kažkur pralystų, o po to paaiškėtų, kad kažkas truputį ne taip. Tai buvo mano sprendimas, kad kol nepamačiau, jog gyvi ir sveiki, tol nebūtų žinoma“, – atsakingai pareiškė D. Zvonkus.

D. ir K. Zvonkų gyvenimo akimirkos – DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)