Jaunikio tėvas Rudy Giuliani yra vienas ištikimiausių JAV prezidento Donaldo Trumpo patikėtinių, jo sūnus Andrew yra buvęs profesionalaus golfo žaidėjas ir finansų patarėjas. Lietuvė šiuo metu dirba nekilnojamo turto srityje.

Živilė ir Andrew susipažino per 2014 metais įvykusias beisbolo žvaigždės Dereko Jeterio paskutiniąsias rungtynes „Yankee“ stadione Niujorke, o jų sužadėtuvės įvyko Lietuvoje.

„Pasipiršau Lietuvoje, prie Baltijos jūros. Mes ten praleidome savaitę. Ant jos dešinės rankos piršto užmoviau mano prosenelės žiedą. Vėliau sužadėtuvių žiedą mes išsirinkome kartu“, – „Page Six“ pasakojo Andrew.

Pora susituokė vienoje seniausių Niujorko katalikiškų šventovių – Šv. Juozapo bažnyčioje Grinvič Vilidžo rajone.

Ž. Rezgytė vilkėjo nėriniais puoštą baltą suknią su ilgu šleifu ir avėjo elegantiškais bateliais. Rankoje ji laikė baltų orchidėjų puokštę. Šviesiaplaukės nuotakos plaukai buvo susukti į kuodą, o gale įsegtas nuometas.

Po tuoktuvių ceremonijos jaunavedžiai išvažiavo tradiciniu geltonu Niujorko taksi. Medaus mėnesį jie praleis Italijoje.

Prašmatniose vestuvėse dalyvavo maždaug 250 svečių, tarp jų R. Giuliani ir jo buvusi žmona Donna Hanover, Andrew motina.

Leidinio „Page Six“ teigimu, į svečių sąrašą buvo įtraukti tokie jaunikio tėvo bičiuliai kaip buvęs JAV generalinis prokuroras Michaelas Mukasey, Niujorko beisbolo klubo „Yankees“ prezidentas Randy Levine'as, buvęs R. Gulliani rinkimų kampanijos vadovas Tony Carbonetti.

Į tuoktuves taip pat buvo pakviesti dalyvauti jaunikio draugai sportininkai: buvusi ledo ritulio žvaigždė Rodas Gilbertas, buvęs Niujorko beisbolo komandos „Knicks“ žaidėjas Johnas Starksas, buvęs amerikietiškojo futbolo žaidėjas ir treneris Lou Holtzas.

Vestuvėse dalyvavo ir Ž. Rezgytės šeima iš Lietuvos.

Leidinys pridūrė, kad vyriausiosios pamergės vaidmuo atiteko Živilės seseriai, o vyriausiasiu pabroliu vestuvėse tapo jaunikio ilgametis draugas Hugh MacKay. Jaunųjų santuoką palaimino monsinjoras Alanas Placa, o medaus mėnesį pora planuoja praleisti Italijoje.