Politikė teigia, kad senos mokyklos pertvarkymas jai kainavo daug laiko ir jėgų.

„Čia darbo įdėta, tai Dieve šventas. Viską pati dariau – ir brėžinius, ir statybininkams vadovavau, ir tapetus rinkau“, - atviravo žinoma Seimo narė.

Dalios Teišerskytės valdos įspūdingos: kiemas pusantro hektaro, jame du baseinai, šiltnamis.

Politikės valdose yra ir nuosava sporto salė su visa krepšinio aikštele.

„Ateina čia kaimo jaunimas. Turi raktą nuo lauko durų. Aš jiems sakau, kad kai manęs nėra, gali drąsiai ateiti pažaisti be jokių problemų“, - laidoje „KK2 Vasara“ kalbės Dalia Teišerskytė.

Buvusią mokyklą poetė įsigijo prieš 15 metų kartu su vyru, mat sutuoktinis, legendinis žalgirietis Čupkovas, labai norėjo nuosavos krepšinio aikštelės.

„Čia mano buvęs vyriškis aptiko šitą stebuklą, ir, matyt, sporto salė papirko žmogų, kadangi buvęs krepšininkas ir jie čia svajojo, kad rinksis savaitgaliais“, - pasakojimą tęsė politikė.

Šiuo metu su Čupkovu Seimo narė negyvena, o vyras sodyboje nebesilanko, tačiau pora oficialiai dar nėra išsiskyrusi ir pasidalinusi turtais. Dalia Teišerskytė bijo, kad vyras vieną dieną sugalvos iš jos atimti šį ilgai puoselėtą gamtos kampelį: „Niekas nepadalinta, mes dar nieko nepasidalinę. Gyvenu ir tiek. Atims – bus atimta“.

Visą interviu su politike žiūrėkite šį sekmadienį laidoje „KK2 Vasara“ per LNK.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (314)