Premjeros nepraleido ir kultūriniu šalies gyvenimu besidominčios šalies žvaigždės.

Tarp jų ir Viktorija ir Arvydas Macijauskai. DELFI kalbinta pora prisipažino, kad kai tik yra Lietuvoje, visada stengiasi apsilankyti teatre. Šįkart pasitaikė spektaklio „Tiesa“ premjera. Viktorija prisipažino, kad į teatrą labiau mėgsta vaikščioti ji, bet vyras, jei tik turi galimybę, visada palaiko jai kompaniją.

„Domino“ teatro gerbėja Jolanta Paulauskienė į spektaklį atvyko su dukra Aiste.

„Dukra dažna palaiko man kompaniją renginiuose. Tačiau šįvakar mūsų vyrai išėjo į futbolą, o mergaitės - į teatrą“, - juokėsi kultūriniu gyvenimu besidominti J. Paulauskienė.
Jolanta Paulauskienė su dukra Aiste

Verslininkė Danguolė Stachura į spektaklio premjerą atėjo su žaviu teniso treneriu Simu Kuču, kuris neretai kompaniją palaiko ir kitoms žinomoms moterims. Viename televizijos renginyje jis asistavo aktorei Karinai Stungytei. 

Marcino Slawinskio komedijoje charizmatiškus ir dinamiškus vaidmenis kuria geriausi „Domino“ teatro aktoriai: Darius Auželis, Evaldas Jaras, Neringa Varnelytė, Redita Dominaitytė, Aušra Štukytė, Algirdas Dainavičius ir Andrius Bialobžeskis.

Premjeros akimirkos - DELFI galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)