Pažvelgti į menininkų darbus ir įvertinti jų triūsą atvyko televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė, aktorė Valda Bičkutė, prezidento Algirdo Brazausko dukra, verslininkė Laima Mertinienė su antrąja puse, aktoriumi Daliumi Mertinu, verslininkė Audronė Bunikienė, pirmagimio besilaukianti žurnalisto Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė.

O taip pat - modelių agentūros „Modilina“ vadovė Jolanta Sadauskienė, SEB banko prezidento pavaduotojas Aivaras Čičelis su žmona Agne ir daugelis kitų pramogų ir verslo pasaulyje žinomų veidų.

Prieš šešerius metus D. Stachura įgyvendino savo svajonę ir atidarė nedidelę, bet jaukią meno galeriją pačioje senamiesčio širdyje.

Antradienio vakarą garsios moters galerijoje eksponuojamų paveiklų tema - menas už taiką. Sienas puošė dailininkų Sigito Staniūno, Arturo Aliuko, Pauliaus Juškos, Arūno Rutkaus, Dovilės Narkutės, Miglės Kosinskaitės, Arūno Žilio ir Aliaus Berdenkovo darbai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)