Į jų akiratį jau buvo patekusi kandžioji stilistė Agnė Jagelavičiūtė, o šio filmavimo metu buvo parodytas interviu su Lietuvos krepšinio rinktinės nariu Donatu Motiejūnu.

Mažieji TV laidos vedėjai savo klausimais sugeba nustebinti net ir visko girdėjusius pašnekovus. Šį kartą Jonukas ir Rolandukas sportininko pasiteiravo, kas sieja šokėją Moniką Šalčiūtę ir jį. „Teko nusifotografuoti vieną kartą ir tiek“, – paaiškino jis.

„Ar kada nors verkei, kai pralaimėjai?“, – teiravosi vaikai. „Teko ne kartą ir ne du. Mes esame varžovai. Mes labai nemokame pralaimėti. Mums nėra nieko blogiau nei pralaimėti“, – neslėpė jis.

Vyras taip pat papasakojo apie savo silpnybę – sportininkas negali gyventi be ledų, namuose jų turi būti visada. Taip pat atskleidė savo geriausio draugo rinktinėje vardą: „Tai Jonas Mačiulis. Visada išvykose gyvename kartu“. Pokalbio metu jis pabandė prisiminti ir pirmosios merginos vardą. Tai buvo lenkaitė Paulina.

Laidos filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)