Šeimos šventę skaidrina ir faktas, jog K. Zvonkuvienė laukiasi seniai planuoto kūdikio. Iškart po vykusios vestuvių ceremonijos paklausti, ko palinkėtų sau, jaunavedžiai vienbalsiai atsakė: „Labai norime ir laukiame vaikų“.

Tąkart į Medininkus pasveikinti jaunavedžių atvyko gausus būrys pramogų pasaulio atstovų: Natalija Bunkė, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Liepa Mondeikaitė su mylimuoju, Monika ir Andrius Šedžiai, Lukas Pačkauskas, Donatas Baumila ir Laurynas Šeškus su žmonomis, Gediminas Jaunius ir Šarūnas Kirdeikis. Pusvalandį pavėlavę į ceremoniją atvyko Inga ir Arūnas Valinskai. Pasižiūrėti į tokį retai į Medininkus užsukantį žvaigždyną susirinko gausus būrys vietinių smalsuolių.

Pamaldas kunigas vedė lietuvių ir lenkų kalbomis, bažnytinės giesmės buvo giedamos lenkiškai. Prie giedotojų būrio prisijungė ir pati nuotaka.

Šiandien savo feisbuko paskyroje moteris liejo jausmus: „Lygiai prieš penkerius metus pirmą kartą nuėjome kartu tiesiog atsigerti kavos...
O jau du metai kai esame Šeima, palaiminti Dievo, artimųjų akivaizdoje prisiekę amžiną meilę...
Patys gražiausi metai tik su Tavim. O dabar.... dabar laukiam mūsų stebuklo ir po metų važiuosim švęsti metinių jau nebe dviese. Myliu Tave.“

Praėjusiais metais Katažina DELFI sakė, jog poros jausmai tik stiprėja. Abu yra labai užimti žmonės ir nespėja vienas kitam pabosti.

Žinoma moteris anksčiau teigė, jog vieno laimingos santuokos recepto nėra: „Nesakau, kad viskas kaip iš pasakos. Visko būna ir pas mus. Būna ir nuotaika bloga. Būna, kad pikta atsikeliu, nes už lango lyja. Deivydas taip greitai viską užglaisto. Prieina, pabučiuoja ir viskas vėl pasidaro labai gerai. Turbūt dėl to mes nesipykstame ir skandalų namie nekeliame.

Vieno universalaus recepto nėra. Santykiuose reikia atsipalaiduoti. Labai lengva viską sugriauti vienu poelgiu ir vienu žodžiu viską nužudyti, kas buvo ilgai kurta. Reikia vertinti, ką turi. Kartais to nedarome. Atrodo, kad pas kaimyną visko yra daugiau, kad jie gyvena geriau. Svarbu apie viską kalbėtis – ir apie gerus, ir apie nemalonius dalykus.“

Vestuvių akimirkos galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)