„Labai didžiuojuosi savo Dexteriu - fantastiškas jis! Vakar vakare jis paliko filmą apie Freddie Mercury, prie kurio dirbo aštuonis mėnesius. Nepasidavė holivudinių prodiuserių spaudimui padaryti iš Fredžio avelę be charakterio“, - socialinio tinklapio „Facebook“ asmeninėje paskyroje rašė D. Ibelhauptaitė.

Režisierė atskleidė, jog juostos prodiuseriai bijo stiprios F. Mercury asmenybės, jo asmeninio gyvenimo dramų, fakto, kad jis sirgo AIDS, kad buvo gėjus.

„Jie galvojo visko išvengti ir tikėjosi, kad padarys tik pinigus renkančią mašiną. Laikai jau kiti! Po tokių filmų kaip „Dallas Buyers Club“, „Behind the Candelabra“, „The Wolf of Wall Street“ ir holivudiniai prodiuseriai turi pripažinti, kad negali visko užglaistyti... Esu labai nustebusi, kad mano vyras išlaikė lygį ir pasirodė toks stiprus bei principingas menininkas, nes pasipriešinti tai mašinai gana baisu. Gaila, lieka nepapasakota puiki istorija, nes šis projektas dabar vėl atidėtas neribotam laikui“, - sakė režisierė D. Ibelhauptaitė.

D. Fletcheris – ne pirmas režisierius, nepanoręs kurti biografinės juostos apie legendinį „Queen“ atlikėją.

„Iš tiesu jis jau penktas režisierius, palikęs šį projektą. Nebloga kompanija ten - Davidas Fincheris, Tomas Hooperis, Samas Mendesas... Jeigu aš būčiau prodiuseris, tai rimtai susimąstyčiau, kas čia blogai. Džiaugiuosi galimybe susipažinti su visa Fredžio kūryba ir jo gyvenimo medžiaga, kuri yra niekur nespausdinta... Labai įdomūs faktai apie jį plačiajai visuomenei nėra žinomi“, - išdavė režisierė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)