Vaikščiodama po mugę, prezidentė stabtelėjo prie stendo, kur autografus ant savo naujausios knygos "Apie jūreivius. Jų meilės ir kitos tikros istorijos" dalijo žurnalistas, rašytojas ir TV laidų vedėjas Algimantas Čekuolis.

Ekranų žvaigždė D. Grybauskaitei padovanojo ne tik savo knygą su asmeniniu linkėjimu, bet ir karštą bučinį. Šia akimirka prezidentė pasidalijo savo paskyroje feisbuke.

"Vilniaus knygų mugė – šventė ne tik knygų mylėtojams, bet ir visai šaliai! Jau septynioliktą kartą vykstantis renginys – puikus įrodymas, kad Lietuva – skaitanti šalis!", - prie nuotraukų parašė Lietuvos vadovė.

Netikėtai paklaustas, kiek knygų per gyvenimą parašė, Algimantas Čekuolis stabteli. „Vienas velnias težino,“ - atsako žurnalistas, keliautojas, rašytojas. „Knygas rašiau rusiškai, čekiškai, lietuviškai. Įvairiais laikmečiais. Jų turėtų būti maždaug penkiolika,“- kiek pagalvojęs mintį baigia vyriausias pasaulyje autorinės TV laidos vedėjas.

Naujausią knygą „Apie jūreivius. Jų meilės ir kitos tikros istorijos“ A. Čekuolis pristatys penktadienį (02.26) Vilniaus knygų mugėje. Rašytojo prašymu pristatymą moderuos kitos srities specialistas – greičiausias Dakaro lietuvis Benediktas Vanagas.

Algimanto Čekuolio knygos „Apie jūreivius. Jų meilės ir kitos tikros istorijos“ pristatymas vyks penktadienį, 17 val., Litexpo parodų rūmų 501 salėje.

Prezidentė taip pat apsilankė ir Obuolys.lt stende, kur savo knygą "Užkalnio kelionės" pristatinėja Andrius Užkalnis. Oficialus šio romano pristatymas vyks šeštadienį 19 val. (salė 5.1).

Andrius Užkalnis ir Dalia Grybauskaitė (Obuolys.lt nuotr.)

Knygų mugės akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)