Gerokai į šventę pavėlavęs buvęs dainininkės Natalijos Bunkės vyras į vakarėlį atvyko su žavia dama ir nesislapstė nuo fotografų. Priešingai – mielai pozavo su mergina vardu Viktorija Siegel.

Neseniai atidarytoje studijos terasoje, po atviru dangumi kviestiniai svečiai linksminosi skambant gyvai muzikai, degustavo griliaus patiekalus, išskirtinius desertus.

Kauniečiams, bei miesto svečiams ypatingi gimtadienio kvietimai iškeliavo asmeniškai, stiklinis puodelis su naminiu limonadu nustebino. Renginio nuotaiką kurė bei profesionalius šefus kalbino vedėjas Haroldas Urbonavičius, muziką mūsų dovanojo projekto „Lietuvos balsas“ dalyvė Aistė Tomkevičiūtė.

Svečiams buvo patiekti specialiai gimtadieniui paruošti užkandžiai, bei sukurta galimybė stebėti, kaip profesionalus virtuvės šefas gamins lauko terasoje.

Starteriui buvo patiekti smidrai su raudono vyno glazūra, o pagrindinis patiekalas,- ėriuko šonkauliai, grill daržovės bei mango-avokado salotos.

Renginyje dalyvavo Gediminas Juodeika, floristas Antanas Mažonas, fotografė Svetlana Batura, Kristina Kaikarienė, Inga Budrienė su šeima, Egidijus Stancikas, Robertas Ščesnavičius ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (495)