Tačiau, Dainos nuostabai, po metų jos profilį „Facebook“ administracija savavališkai pervadino ir „Tik aš“ paskyrą pavadino tikruoju – Dainos Bosas – vardu.

Ne „Facebook“, o FTB“, – negalėjo patikėti verslininkė. – Aš esu labai pikta. Dabar svarstau, kaip man pasielgti. Pasijutau labai keistai. Dar niekas nereguliavo, kaip aš turėčiau vadintis. Tai yra absurdas.“

Su tokiu įžūlumu versilinkė prisipažino susidūrusi pirmą kartą gyvenime. D. Bosas sako suprantanti „Facebooko“ politiką, kad žmonės negali vadintis kažkokiais pseudonimais. Tačiau tokios taisyklės – keisti paskyras be pačių savininkų žinios – jai nėra priimtinos.

„Pikčiausia dėl to, kad „Facebook“ prieš tai manęs neperspėjo, kad pasivadinčiau savo tikruoju vardu ar uždaryčiau savo paskyrą. Tik savavališkai užrašę mano vardą ir pavardę atsiuntė žinutę, kad tokia yra jų politika ir viskas daroma dėl saugumo. Labai įdomu, kaip jie sužinojo ir atsekė mano tapatybę, – stebėjosi D. Bosas. – Kol „Facebooke“ vadinausi „Tik aš“, buvo taip ramu. Manęs netrukdė jokie pašaliniai žmonės, bendraudavau tik su savo bičiuliais. Bet dabar paskyros aš pakeisti nebegaliu, jie man panaikino tokią galimybę. Nebent galiu visai uždaryti paskyrą. Per tuos metus nebuvau sulaukusi nei vieno kvietimo draugauti. Patikėkite, kas darosi dabar! Turėjau ramų ir tylų socialinį gyvenimą internete, kurio vėl netekau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)