Tarp vakarėlio svečių pasirodys garsios damos: Daina Bosas, Gerda Štelemėkaitė, Viktorija Rakauskienė ir Gendra Jankauskienė.

Mados šou – šventė svečiams, „afteriai“ – modeliams, dizaineriui ir visai komandai. Taip visada su modeliais juokaujame užkulisiuose. Ėjimas podiumu ne tik malonus, bet ir atsakingas darbas – juk tik nuo modelio priklauso, kaip drabužį pasitiks žiūrovas: ar žiūrės abejingai, ar pasitiks plojimais.

Nors modelio pasirodymas trunka vos minutę ar dvi, dažnai lieka neįvertinta, kiek laiko buvo sugaišta viso to pasiruošimui. Kiek darbo įdėta repeticijoms, makiažui, šukuosenoms. Tokie „grand“ mados pasirodymai mums, modeliams, prasideda nuo ankstyvo ryto.

Tad po ilgų pasiruošimų, jaudulio ir pagaliau įvykusio mados šou, visai komandai „afteris“ – tikrų tikriausia mados šventė.

Džiaugiuosi, kad šių metų „afterparty’’ vyks ne tokiame uždarame ir daug didesniame, Juozo kuriamos mados, gerbėjų rate. O švęsti tikrai bus ką“, – šypsojosi ne vienerius metus Juozo mados podiumu einanti rankinių kūrėja Gerda Štelemėkaitė.

Manekenei antrino ir verslininkė D. Bosas.

„Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo dauguma laukiame kaip vaikai Kalėdų. Todėl kaip ir kiekvienais metais, tikiuosi išvysti įspūdingą šou, nuostabius kūrinius. Manau, jog toks pats įspūdingas bus ir renginio „afterparty“. Juose visuomet stengiuosi sudalyvauti. Tai puiki galimybė pabendrauti su draugais ir pačiu Juozu. Šįmet vakarėlio nepraleisiu. Juk dėl šių renginių važiuoju net iš Palangos“, – šypsojosi verslininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)