Savo feisbuko paskyroje ketvirtadienio popietę D. Bosas paviešino straipsnį apie neįtikėtinai padidėjusias Druskininkų kurorto pramogų kainas ir čia pat pasidžiaugė, kad, galų gale, imta kalbėti ir apie šį, prestižiniu vadinamą kurortą.

„Esu pati palangiškė ir gyvenu Palangoje. Nuo gegužės mėnesio girdime, kaip pajūryje viskas brangu. Palangos adresu labai daug peikimo. Nesakau, kad su tuo nesutinku, tačiau niekas niekada nerašo apie Druskininkus, juk ten – tas pats!“ – DELFI sakė D. Bosas.

Verslininkė patikino mylinti Druskininkus ir dažnai ten apsilankanti, tačiau kainos kurorte – taip pat išpūstos, o ir kokybe, daugeliu atveju, pasidžiaugti tiesiog nėra įmanoma.

„Žmogus atvažiuoja į prabangų viešbutį, išsinuomuoja apartamentus, ateina valgyti vakarienės ir papuola į kažkokią tarybinių laikų valgyklą, kur barška indai, o žmonės vaikšto su chalatais ir tapkėmis“, – piktinosi D. Bosas ir pridūrė, kad viešbučiuose nėra numatytų jokių svečiams skirtų taisyklių, tad dažnas leidžia sau elgtis kaip užsigeidęs. Net jei tai reiškia, kad vakarieniauti restorane atveina šlapiu nuo maudynių užpakaliu.

Kritikos D. Bosas pažėrė ir pajūrio verslininkams, amžinai dejuojantiems dėl sumažėjusio klientų srauto.

„Tegul neverkia, kad žmonių nėra. Už kiekvieną klientą reikia kovoti ir įtikti jam tiek, kad jis norėtų sugrįžti. Jei verslininkai to nesugeba suprasti, tuomet jie – spekuliantai, pasmerkti bankrutuoti“, – sakė D. Bosas ir pridūrė, jog kainas verslininkai pakėlė, tačiau kokybės vis dar negali užtikrinti.

Ypatingo Dainos dėmesio pokalbio metu sulaukė ir Palangos širdyje įsikūrę restoranai. Anot garsios moters, Basanavičiaus gatvėje neturėtų būti nė vieno brangaus restorano, mat aukšta klase ten nė nekvepia.

„Tos pašiūrės neatitinka restorano pavadinimo – tai užeigos. O užeigose visame pasaulyje kainos yra atitinkamos. Sutinku su skaitytojais, kurie kritikuoja kainas Palangoje“, – sakė D. Bosas.

D. Bosas dejuojantiems kurorto verslininkams siūlo nustoti verkti ir imtis veiksmų.

„Susitvarkykite savo pašiūres, pasikelkite lygį, pradėkite pagal pakeltas kainas bent jau šviežią maistą žmogui duoti. Tada ir žmonės nebus tokie pikti, nes jie nemėgsta būti durninami“, – rėžė garsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (503)