Deimantė DELFI pasakojo, kad ši žinia artimiesiems nebuvo naujiena, nes „jie žino, kaip yra“. Pasidomėjus, kokios reakcijos sulaukė iš kitų aplinkinių žmonių, patvirtinusi žinią apie Mario, Deimantė tik šyptelėjo: „Vaikinai tiesiog „užatakavo„pasiūlymais“.

Komentarų mergina tikino neskaitanti, nes jai svarbiausia „artimų žmonių nuomonė, tų, kurie pažįsta Mario ir viską žino“.

„Tai yra gyvenimas ir tokie gyvenimo posūkiai. Kartais viskas susiklosto. Gal kiek skaudžiau, kai susižadi ir su tuo žmogumi nutrūksta santykiai, – DELFI pasakojo D. Andriuškaitė. – Mes abu kažko siekiame, planuojame gyvenimą. Vienam dėl kito labai sunku aukotis, bent jau šiuo metu.“

Mergina pasakojo, kad praėjusią vasarą praleido kartu su Mario, tačiau tai buvo nelengva. „Neturėjau ką ten veikti. Kai vyras filmuojasi po dvylika valandų, o grįžęs namo dar turi tekstą išmokti, – kalbėjo Deimantė. – Kiti klausia, kodėl nevažiuoju paskui, bet aš save vertinu taip, kad ir aš pati dar galiu kažko pasiekti.“

Baigdama pokalbį Deimantė šyptelėjo: „Žmonės skiriasi, žmonės taikosi. Kartais ta meilė nerudija, o kartais...“.

Jaunų kūrėjų kolekcijos pristatymo šventėje taip pat dalyvavo Liucina Rimgailė, Simona Brazdžionytė, Karolina Liukaitytė, Sigitas Praspaliauskas, Diana Dargienė ir daugelis kitų.

Renginio akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)