Kaimynystėje gyvenantis vyras piktinosi, kad naujoji gyventoja įnešė tikrą sumaištį: „Egzistuoja rajono gyventojų grupė feisbuke, kurioje žmonės dalijasi rimtomis problemomis, sprendžiamos administravimo bėdos, aptariamos sąskaitos ar automobilių statymo problemos. Tuo tarpu čia įsikėlusi J. Stambrauskaitė nuolat teršia grupę.“

Vyras piktinosi, kad J. Stambrauskaitės problemos apsiriboja šampano atkimšimu, kuomet kaimynų grupėje mergina dalijasi nuotraukomis ir prašo padėti atkimšti butelį.

„Trečiadienį ji įdėjo nuotrauką su dar viena D. Bunkaus buvusia mylimąja – Natalija Bunke. Vidury savaitės jos geria šampaną ir kviečia kaimynus prisijungti.

Nuotraukos buvo dedamos naktį, jose matosi Natalija, o vėliau prisijungia ir Rimvydas Širvinskas. J. Stambrauskaitė toliau rašė į grupę, tikslinosi, ar kas nors ateina ir pridėjo, kad svarbiausia atsinešti butelį. Ar tos žvaigždės neturi su kuo gerti, kad reikia teršti rimtiems dalykams skirtą grupę?“, – klausė pasipiktinęs kaimynas.

DELFI susisiekus su J. Stambrauskaite, ji buvo nusivylusi tokiu kaimyno elgesiu.

„Mūsų gyvenvietė tikrai labai nuostabi, su dauguma kaimynų sutariame puikiai. Tik atsikrausčius nustebau, kokie kaimynai draugiški: dažnai pakviečia puodeliui arbatos ar didesniam pasisėdėjimui.

Manau, jog labai svarbu išlaikyti ir puoselėti puikius tarpusavio santykius! Turime tradicijas susitikti ir bendroms vakarienėms, į kurias kartais pasikviečiame ir savo draugus.

Netgi oficialus grupės aprašymas skelbia, kad „ši grupė skirta kvartalo gyventojams. Čia aptariami džiaugsmai ir problemos, dalinamasi visiems gyventojams aktualiomis nuotraukomis, organizuojami bendruomenės renginiai, talkos ir kitokios iniciatyvos.“

Labai skaudu, jog privatūs susirašinėjimai yra viešinami, kas tikrai liūdina ir dar kartą parodo, kad negali pasitikėti net ir artimiausiai gyvenančiais žmonėmis“, – sakė mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)