„Sulaukiau visokių komentarų, tarp jų ir tokių, kad man taip ir reikia“, - prisipažįsta Asta Baukutė.

Tokios reakcijos aktorė sulaukė filmuodamasi rytoj per LNK pasirodysiančiame seriale „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“. Jos herojė Danutė kanalizacijoje ieškojo ten įkritusio savo šefo sužadėtuvių žiedo.

„Ar buvo sunku lįsti į š..? – kvatojasi Baukutė. – Po ketverių metų Seime aš jau nieko nebebijau. Be to, gyvenimas toks trumpas, kad aš branginu kiekvieną minutę, net ir tą, jei tenka lipti į kanalizaciją“.

Pasak Astos, nors scena buvo filmuojama trumpai, kanalizacijos kvapelis kaip reikiant įsigėrė.

„Tokios smarvės vienkartine servetėle nenuvalysi. Todėl teko greitai važiuoti namo, o į vaikų darželį įlėkiau nelabai kaip kvepianti“.

Jau rytoj 20.20 per LNK žiūrovai išvys pirmąją „Baisiausios mano gyvenimo savaitės“ seriją su kanalizacijos scena.

Beje, ji įtartinai panaši į dainininkės Mios istoriją, kai spaudoje pasigirdo pranešimų, jog žinoma dainininkė po eilinio kivirčo su mylimuoju jo dovanoto žiedo su briliantais atsikratė brangenybę išmesdama į kanalizaciją.

„Ne, ne, čia ne Mios istorija, aš jos nesu girdėjusi taip smulkiai. Ši scena – iš britų scenarijaus“, - pasakojo A. Baukutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)