„Po meilės trikampių, išdavysčių - tiesiai į politiką“, – draugams prisipažino sportininkas.

Po skaudžių išgyvenimų, apie kuriuos Darius sakė nenorintis atvirauti su žiniasklaida, jis nusprendė imtis naujos veiklos.

„Visko buvo... Tik apie tai kalbėti garsiai būtų nevyriška. Tai tik mūsų asmeniniai reikalai. Tačiau po skaudžių gyvenimo audrų nusprendžiau žengti naują žingsnį, – DELFI sakė į Trakų rajono savivaldybės tarybą kandidatuojantis D. Petrikauskas. – Politikoje jau seniai esu. Tik per daug nesireikšdavau. Dabar nusprendžiau, kad reikia pabandyti“.
Darius Petrikauskas

Trakuose Darius gyvena jau šeštus metus. Čia jis dirba vaikų karate treneriu. Darbo su mažaisiais kovotojais ir toliau neketina apleisti.

„Už darbą taryboje niekas pinigų negauna, tad savo pagrindinę veiklą vystysiu ir toliau“, – sako buvęs karate čempionas.

Darius nebijo, kad jo veikla pramogų pasaulyje gali pakišti koją politinei karjerai?

„Buvau grupės prodiuseris ir savininkas. Nieko blogo mes nedarėme, kol dirbau su ta grupe. O dabar, kai ji šiek tiek išsigimė, nebeturiu nieko bendro. Manęs su nuogybėmis jau niekas nesieja“, – pabrėžia D. Petrikauskas.

Galbūt jaunas vyras paprašys buvusios mylimosios, I. Burlinskaitės pagalbos pareklamuoti jo kandidatūrą į miesto tarybą?

„Su Indre mes nesame susipykę. Dažnai susitinkame tame pačiame sporto klube, kuriame sportuojame. Bet aš abejoju, kad Indrė Trakuose galėtų man padėti labiau už mane patį. Ten mane bendruomenė puikiai pažįsta, žino, kuo aš užsiimu“, – DELFI sakė D. Petrikauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)